Дамски дрехи

       Постоянно виждаме около себе си перфектно изглеждащи момичета, които ни представят най-новите модели дамски дрехи. По този начин на момичетата още от ранна детска възраст се налага, че ако не са с перфектното телосложение няма да изглеждат добре. Това е много грешна представа, която се насажда от медиите, от което следва да има и толкова много момичета, които с диети се докарват до анорексии и болимии. Днес ние ви съветваме да се обичате такива, каквито сте и да не се притеснявате от външния си вид. Освен това, когато дамски дрехи са подбрани със стил и вкус и са съобразени с телосложението те стоят прекрасно на всеки тип жена.

Всички дамски дрехи са направени, за да подчертават женствеността и женската красота. Това се получава най-добре, когато са добре подбрани и съобразени с тялото ви. Ще ви дадем няколко съвета как е най добре да се обличате, ако имате някакви несъвършенства, които искате да прикривате.

Ако сте с голям бюст, широки бедра и тънка талия, за вас са много подходящи правите модели поли и панталони, особено ако са с висока талия, която да подчертава нейната изящност. Блузите, които ще изберете е добре да са с дълбоки деколтета, за да подчертаете красивия си бюст.

Ако сте с прави бедра, почти без изразена талия и малък бюст, за вас са подходящи по-широките дрехи, особено в областта на бюста, за да създават визуален ефект за по-голям бюст. Спокойно можете да носите къси поли и рокли, за да показвате хубавите си стройни крака.

Ако пък сте с по-широки рамене и коремче, а краката и ханша са тесни, е добре да избирате по-разкроени поли в по-светли цветове и по-широки и по-тъмни блузи.

За дамите с широк ханш и тесни рамене е подходящо да носят обувки с висок ток, блузите е добре да са с дължина до дупето. Избягвайте прекалено впити блузи, които ще подчертават ширината на ханша и тесните рамене.

Показвайте най-красивите части от тялото си и прикривайте тези, които не харесвате.

Дамски дрехи за всяка фигура намерете в онлайн магазин Laleto.