Лазерна епилация армада

armada_20_ns

Премахването на косъмчетата по лицето вече се осъществява безболезнено и без да дразни кожата с лазерна епилация лице. Услугата може да намерите във всеки лазер център в Пловдив, извършена с различни уреди за лазерно епилиране. В лазер център „Армада” обаче имате възможност да се уверите в ефективността на последен модел лазер – Александрит.

Александритният лазер вече получи своето признание в Европа и Америка. Сега от неговия безупречен начин на работа могат да се възползват и потребителите в България. Обезкосмяването на зони от лицето и тялото с него става напълно безболезнено и без да оставя следи по кожата. Характерното зачервяване след депилация или неприятните обриви след кола маска вече са минало. Този нов начин на лазерна епилация лице, който се извършва с Александритен лазер позволява обработката на всеки фототип кожа и премахването на всякакъв вид окосмяване. В лазер център „Армада” можете да отстраните, както много тъмни, така и много светли косъмчета – дори и русия мъх в зоните от лицето.

Стандартният брой процедури по лазерна епилация лице са от 6 до 12. Всеки клиент в лазер център „Армада” получава своя индивидуална програма за посещения, която е препоръчително на спазва.

Освен висококачествена лазерна епилация лице, център „Армада” Ви предлага и професионална грижа за Вашата кожа.

Очакваме Ви!