Обезкосмяване мъже

Все по-често мъжете започват да прибягват към обезкосмяването. Те не по-малко държат на външния си вид и хигиената си от жените. Все пак обезкосмяването не е само за по-добър естетически вид, но и за по-добра хигиена. Тялото се почиства много по-лесно, когато е обезкосмено. А особено при мъжете, при които окосмяването е много повече от това на жените. Но винаги трябва да има някакви граници. Все пак, ако един мъж обезкосмява цялото си тяло той от части се приравнява с женския пол. Мъже обезкосмявайте по-важни части като мишници, интимни части, гърди и корем, но оставете си поне типичното мъжко окосмяване по краката и ръцете. Или също така можете да премахвате излишно окосмяване по гърба, кръста, ушите и други нетипични места.

Обезкосмяване мъже със сигурност се извършва по-трудно, бавно и болезнено, отколкото за жените. При мъжете космите са по-гъсти, по-здрави и е по-трудно да се премахнат с корена. Има няколко варианта, които мъжете използват – бръснене и кола маска. За епилация едва ли са се замисляли, защото ще е адски болезнено за тях.

Ние обаче можем да предложим на силния пол начин, чрез който да се отърве трайно от излишното окосмяване. Този начин е лазерната епилация. С нея ще забравите за болката, ще получите резултат изключително бързо. Имайте предвид, че колкото са по-тъмни космите, толкова е по-лесно на лазера да ги премахне. Това е предпоставка, че с по-малко процедури можете да загубите до 95% от окосмяването си.

Освен всичко това никога повече няма да ви се налага да се подлагате на мъчителните процедури по обезкосмяване мъже, с които изпитват немислими болки. Въпреки че сте мъже и вас ви боли. Затова най-добрият вариант, който можете да изберете за обезкосмяване мъже е лазерната епилация.

Посетете най-доброто студио, което извършва тези процедури. Препоръчваме ви то да Армада лазер център, защото качеството, което се предлага в него няма да получите никъде другаде, а и работи с най-добрия лазер – Александрит.

Изберете трайно обезкосмяване без болка и забравете за окосмяването.